Køkkenet får bronze i økologi

Højskolen har modtaget bronze i økologi

Vi glæder os over at kunne hænge bronzemærket i økologi op i køkkenet. Mærket betyder, at vi i madlavningen bruger mellem 30 – 60 % økologiske råvarer.

Gennem længere tid har køkkenet arbejdet på at få mere og mere økologi ind i madlavning. Det har nu resulteret i, at vi i køkkenet har modtaget bronzemærket i økologi. Det er vi naturligvis stolte over. Samtidig oplever vi, at det værdsættes af vores elever og giver rigtig god mening i forhold til vores arbejde med bæredygtighed.

Spisemærket
Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder.
Spisemærket i enten guld, sølv eller bronze viser, hvor stor en del økologiske råvarer, der anvendes på spisestedet.
Det Økologiske Spisemærke kan ses som en milepæl for, hvor langt man er med en økologisk omstilling – både for køkkenerne selv og for de spisende.

Når du spiser økologisk har det følgende fordele:

  • Du beskytter natur og grundvand
  • Du får færre tilsætningsstoffer
  • Du støtter øget dyrevelfærd
  • Du sparer dig selv for sprøjtemidler

 

Læs mere om Spisemærket her