Højskoleaftener

Velkommen til Skærgårdens Højskoleaftener

I løbet af året afholder vi en række åbne arrangementer, hvor alle er velkomne.

Det er vores ønske og håb, at højskolen på den måde kan være mødested for alle, der har lyst til at opleve det gode fællesskab, vores sunde køkken, spændende foredrag og ikke mindst den gode samtale om vedkommende emner.

Først og fremmest handler det om vores højskoleaftner, som består af aftensmad, foredrag og diskussion over kaffen. Men der er også mulighed for at deltage i højskolens årsmøde i begyndelsen af september måned.

Du kan se det aktuelle halvårsprogram herunder.

Hvis I er en klub eller en gruppe mennesker, som ønsker at besøge højskolen og høre om vores arbejde med trivsel og livsstil, arrangerer vi gerne en højskoleaften specielt for jer. Ring eller skriv og aftal nærmere med forstander Vibeke Lundbo på:
vibeke@hjsk.dk eller på 30 60 39 40.

Aftenerne starter normalt med spisning kl. 18.15 og foredrag kl. 19.00, med mindre andet er angivet under arrangementet. Efter foredraget er der kaffe og hygge.

Priser
Pris for aftensmad, foredrag og kaffe er som regel 150 kr. Pris for foredrag og kaffe er 75 kr. Evt. andre priser vil fremgå under arrangementet.

Pris for medlemmer af skolekredsen*:
Aftensmad, foredrag og kaffe er som regel 125 kr. Pris for foredrag og kaffe 50 kr. Evt. andre priser vil fremgå under arrangementet.

*Medlemskab af skolekredsen koster 200 kr. om året og giver gratis adgang til årsmøde med spisning og foredrag. Læs mere - klik her.

Tilmeld dig

Udfyld formularen og betal via Mobilepay eller bankoverførsel.

Mobile Pay 63927
Vestjysk Bank reg.nr.: 7604 kontonr.: 1303215

Tilmelding til højskoleaften

Invalid Email
Invalid Number

Højskoleaftener

Koncert - Radiant Arcadia

Torsdag d. 16. juni 2022

Vi har fået muligheden for helt ekstraordinært at lave en højskoleaften med en koncert med Radiant Arcadia. Vi spiser som altid kl. 18 og koncerten starter kl. 19.

Radiant Arcadia består af kvinder fra forskellige lande, der synger på otte forskellige sprog og præsenterer en vifte af musikalske genrer, der spænder fra mongolsk overtonesang til opera, fra hopsa til qawwali, fra klezmer til sufisang.

Radiant Arcadia er ambassadører for tværkulturelt samarbejde indenfor musikkens verden. Medlemmerne har både muslimsk, jødisk og kristen baggrund, det være sig kulturelt som religiøst.

Musikken er fortrinsvis numre, der er skrevet af orkesterets musikere og arrangeret af Radiant Arcadia samt enkelte traditionelle numre. Der synges på jiddisch, hebraisk, gælisk, arabisk, fransk, bulgarsk, irsk, engelsk, roma, tyrkisk, kumanji, urdu og dansk.

Orkesteret har eksisteret siden 2011, har to albumudgivelser bag sig og har givet koncerter i ind- og udland, fra store festivaler til små spillesteder.

Pris: 150 kr (125 kr for medlemmer af skolekredsen)

Tilmelding sker enten på tlf. 9712 4390 eller på mail til kontoret@hjsk.dk senest den 30. maj.

Derpå betaling på mobilepay 63927 eller konto 7604-1303215

Højskoleaften i naturen v/Marie Dalgaard - AFLYST

Torsdag d. 16. juni 2022

Mindfulness i naturen  

Højskolelærer Marie Dalgaard underviser til dagligt på Skærgården og har gennem de sidste 7 år udviklet og forfinet fagene Mindfulness, Mental sundhed og NaturFlow på højskolen. Alle 3 fag hænger utroligt godt sammen og kan i høj grad være med til at bidrage til bedre mental trivsel og mere livskraft.  

Marie vil denne aften invitere os ud i naturen for at inspirere til, hvordan vi kan være i naturen med mere nærvær, åbne vores sanser for naturens indtryk og lade vores krop og sind fyldes med mere ro.

Aftenen byder på forskellige smagsprøver på måder at være og bevæge sig i naturen. Her vil der især være fokus på sanse- og nærværsøvelser. Det kræver ikke nogen forkundskaber at være med, men man skal være klar på en lille gåtur rundt om søen og ind i skoven.  

Kl. 18.00       Aftensmad i spisesalen
Kl. 19.00       Mindfulness i naturen ved søens badebro
Kl. 20.30       Kaffe og kage i spisesalen eller ved søen

  

Pris:

Prisen er 150 kr. inkl. aftensmad og kaffe ( 125 kr. for medlemmer af skolekredsen)

Tilmelding:
Via ovenstående formular eller ved at sende en mail til kontoret@hjsk.dk.

 

Betaling:
Via mobilepay til 63927 eller Vestjysk Bank Reg. nr.: 7604, Konto nr. 1303215


Andre arrangementer

Zoom-opfølgning v/Klaus

Mandage fra kl 19.00 - 20.30
10. januar, 7. februar, 14. marts, 11. april, 9. maj og 13. juni

Når man vender hjem efter et højskoleophold er det vores erfaring, at der efter et stykke tid kan opstå en periode, hvor det bliver sværere at holde fast i de gode vaner. Derfor afholder vi nogle gange om året online opfølgning på Zoom, hvor vi genopfrisker viden og værktøjer og giver rum til at dele erfaringer. 

 

Opfølgningsdag v/Klaus

Lørdag d. 24. september 2022

Når man vender hjem efter et højskoleophold er det vores erfaring, at der efter et stykke tid kan opstå en periode, hvor det bliver sværere at holde fast i de gode vaner. Derfor afholder vi nogle gange om året opfølgningsdage på højskolen, hvor vi genopfrisker viden og værktøjer og giver rum til at dele erfaringer. 

Opfølgningsdagen koster 250 kr., hvis du er medlem af skolekredsen koster dagen 200 kr. Det kan betales via mobile pay på 63927 eller overføres til Vestjysk Bank på 7604-1303215.

Husk at skrive "Opfølgningsdag " på betalingen.

Tilmelding til kontoret@hjsk.dk senest 10 dage inden opfølgningsdagen. 

Vi glæder os til at se jer igen !

Vil du gerne vide mere om Højskolen Skærgården?

Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere info