Højskoleaftener

Velkommen til Skærgårdens Højskoleaftener

I løbet af året afholder vi en række åbne arrangementer, hvor alle er velkomne.

Det er vores ønske og håb, at højskolen på den måde kan være mødested for alle, der har lyst til at opleve det gode fællesskab, vores sunde køkken, spændende foredrag og ikke mindst den gode samtale om vedkommende emner.

Først og fremmest handler det om vores højskoleaftner, som består af aftensmad, foredrag og diskussion over kaffen. Men der er også mulighed for at deltage i højskolens årsmøde i begyndelsen af september måned.

Du kan se det aktuelle halvårsprogram herunder.

Hvis I er en klub eller en gruppe mennesker, som ønsker at besøge højskolen og høre om vores arbejde med trivsel og livsstil, arrangerer vi gerne en højskoleaften specielt for jer. Ring eller skriv og aftal nærmere med forstander Vibeke Lundbo på:
vibeke@hjsk.dk eller på 30 60 39 40.

Aftenerne starter normalt med spisning kl. 18 og foredrag kl. 18.45, med mindre andet er angivet under arrangementet. Efter foredraget er der kaffe og hygge.

Priser
Pris for aftensmad, foredrag og kaffe er som regel 125 kr. Pris for foredrag og kaffe er 75 kr. Evt. andre priser vil fremgå under arrangementet.

Pris for medlemmer af skolekredsen*:
Aftensmad, foredrag og kaffe er som regel 100 kr. Pris for foredrag og kaffe 50 kr. Evt. andre priser vil fremgå under arrangementet.

*Medlemskab af skolekredsen koster 100 kr. om året og giver gratis adgang til årsmøde med spisning og foredrag. Læs mere - klik her.

Tilmeld dig

Udfyld formularen og betal via Mobilepay eller bankoverførsel.

Mobile Pay 63927
Vestjysk Bank reg.nr.: 7604 kontonr.: 1303215

Tilmelding til højskoleaften

Invalid Email
Invalid Number

Højskoleaftener

Syng, Spis og Snak – med Ulla Houe - AFLYST

Torsdag 28. maj 2020

Ulla Houe er kunstmaler med eget galleri, og så har hun sunget hele livet. Sangen har fulgt hende siden hun var barn. Som blot 7 årig sendte klasselæreren hende på scenen til årsmødet i skolen for lærere, elever og forældre med sangen "Vær glad for hver dag du har" (Birte Wilke). Titlen har fulgt Ulla Houe gennem årene – ikke mindst nu, hvor hun netop har rundet 70 år og hvor taknemmelighed og glæde er i høj kurs. Klassisk sangundervisning gennem årene har ledt til roller i opsætninger i MCH , samt koncerter med henholdsvis klassisk sang, musicals, viser og jazz. Ulla har denne aften udvalgt en række sange og viser, som vi skal synge sammen med hende. Hun og vi akkompagneres af Carl Nagel på klassisk guitar.

Pris for aftensmad, foredrag og kaffe er 125 kr.
Pris for medlemmer af skolekredsen er 100 kr.

HUSK tilmelding via ovenstående formular, på telefon 97124390 eller på mail til kontoret@hjsk.dk.

Syng, Spis og Snak

Grundlovsdag - AFLYST

OBS: Fredag 5. juni 2020

Traditionen tro fejrer højskolen demokratiet ved at holde en grundlovs-salon med taler og kunstneriske indslag. Forhåbentlig bliver det godt vejr, så vi kan sidde ved søen. Det er muligt at købe kaffe, kage, øl og sodavand.

Grundlovsdag

Syng, Spis og Snak – med Birgitte Damgaard - AFLYST

Torsdag 11. juni 2020

Man skal have seletøjet på til det sidste!

Birgitte ser tilbage på sin far, Aage Damgaards virke. Mange husker især hans store interesse for kunsten og dens udbredelse: ”Giften i blodet”, som han selv kaldte det. Men han stod også for mange andre ting. Aage Damgaard var en driftig fabrikant, kendt for Angli skjorter, og senere stifter af restaurantkæden A Hereford Beefstouw. Han var aktiv i politik og en stemme i den offentlige debat. Aage selv skilte ikke tingene ad, men så sit liv som tredimensionelt, hvor alle dele i hans virke havde en afsmittende virkning på hinanden. Birgitte Damgaard fortæller sin fars historie, og udvælger en række sange vi skal synge undervejs.

Pris for aftensmad, foredrag og kaffe er 125 kr.
Pris for medlemmer af skolekredsen er 100 kr.

HUSK tilmelding via ovenstående formular, på telefon 97124390 eller på mail til kontoret@hjsk.dk.

Syng, spis og snak

Maraton-sang - AFLYST

OBS: Lørdag 20. juni 2020 

På årets længste dag. Sangene bliver introduceret af forskellige gæster i løbet af dagen, og man kan komme og gå som man har tid og lyst. Det er gratis at deltage, og det er muligt mod betaling
at deltage i måltiderne på højskolen.

Vi synger fra kl 9.00 - 18.00

Andre arrangementer

Opfølgning inden gensynsdagen - AFLYST

Lørdag d. 6. juni 2020 fra kl. 10 - 12

Når man vender hjem efter et højskoleophold er det vores erfaring, at der efter et stykke tid kan opstå en periode, hvor det bliver sværere at holde fast i de gode vaner. Derfor afholder vi nogle gange om året opfølgningsdage på højskolen, hvor vi genopfrisker viden og værktøjer og giver rum til at dele erfaringer. 

Da vi har gensynsdag denne lørdag er det oplagt at mødes et par timer før til en god omgang opfølgning som Klaus Olsen står for.

Opfølgning og gensynsdagen koster 200 kr. at deltage i. Hvis du er medlem af skolekredsen koster dagen 150 kr. Det kan betales via mobile pay på 63927 eller overføres til Vestjysk Bank på 7604-1303215.

Husk at skrive "Opfølgningsdag og gensynsdag" på betalingen.

Tilmelding til anne@hjsk.dk senest 10 dage inden opfølgningsdagen. 

Vi glæder os til at se jer igen !

Gensynsdag - AFLYST

Lørdag d. 6. juni 2020

Hvert år er der mulighed for at mødes med de gamle højskolevenner og gense højskolen til en dejlig dag. Dagen foregår i juni, hvor vejret forhåbentlig er med os. Vi håber at se rigtig mange til en hyggelig dag og en festlig aften.

Årsmøde

Torsdag d. 24. september 2020

Opfølgningsdag

Lørdag d. 24. oktober 2020 fra kl. 10 - 19

Når man vender hjem efter et højskoleophold er det vores erfaring, at der efter et stykke tid kan opstå en periode, hvor det bliver sværere at holde fast i de gode vaner. Derfor afholder vi nogle gange om året opfølgningsdage på højskolen, hvor vi genopfrisker viden og værktøjer og giver rum til at dele erfaringer.

Klaus Olsen står for opfølgningsdagen.

Prisen er 250 kr. og omfatter undervisning, frokost, kaffe og aftensmad. Hvis du er medlem af skolekredsen koster dagen 200 kr. Det kan betales via mobile pay på 63927 eller overføres til Vestjysk Bank på 7604-1303215. Husk at skrive "Opfølgningsdag" på betalingen.

Tilmelding til anne@hjsk.dk senest 10 dage inden opfølgningsdagen. 

Vi glæder os til at se jer igen !

Vil du gerne vide mere om Højskolen Skærgården?

Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere info