Ledige stillinger

Job på Højskolen Skærgården

Højskolen Skærgården søger en ny oldfrue m/k

En attraktiv stilling er blevet ledig på Højskolen Skærgården. Vores oldfrue har nemlig valgt at søge nye udfordringer.

Det er oldfruens fortjeneste, at man altid føler sig velkommen, når man træder ind på højskolen, og at vi til daglig kan færdes i smukke, imødekommende og rene omgivelser.

Organisatorisk hører oldfruen hjemme i køkkenet, men i dagligdagen færdes du mellem 20 dejlige kolleger og 60 skønne elever, som alle sætter pris på dig og dit arbejde. Alle bidrager med at rydde op efter sig selv, og eleverne tager ansvar for elevhuse, værelser og fællesarealer.

Stillingen omfatter rengøring i hovedbygning og undervisningslokaler, samt periodiske opgaver med dynevask, værelsestjek o.l., når elever flytter ind og ud. Og så håber vi at finde én, der har blik for at skabe hygge i spisesalen og gøre klar til højskoleaftner og møder.

Der er tale om en 30 timers stilling med en ret stor frihed i arbejdsplanlægningen. Dog har vi en fast rytme med arbejde hver 6. lørdag.

Vi håber på tiltrædelse så hurtigt som muligt, men venter gerne på den rette. Vi modtager ansøgninger frem til 17. december, og holder samtaler hurtigt derefter.

Ansøgning sendes til vores køkkenchef, Jens Peder Kjærsgaard Jeppesen, på jp@hjsk.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

morgensang

Vil du gerne vide mere om Højskolen Skærgården?

Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere info